Paasvakantie 2021: we made it

Standaard

We hebben het gehaald, het einde van de paasvakantie! Week drie was sowieso de leukste, een week vakantie met als absolute hoogtepunt een bezoek aan Pairi Daiza. Mijn vorige bezoek was in de zomer van 2016 en ik vond het toen al een prachtig park maar ze hebben ondertussen flink hun best gedaan om het nóg mooier te maken. Moest het niet zo ver rijden zijn, we namen een abonnement denk ik.

Het museum van Bernissart verraste mij in positieve zin en een blotevoetenpad is blijkbaar ook leuk met schoenen aan.

Ik kan niet zeggen dat ik volledig opgeladen en uitgerust uit verlof terugkeer. Felix was meer dan 1x ‘een handje vol’. Is dat de leeftijd? Meestal is zijn bui wel op te lossen met een boterham of twee. Hangry in het kwadraat, die kleine alleseter.

Ook het constant op voorhand moeten zorgen voor tickets en tijdsloten kiezen/gokken wanneer het zal regenen of net niet … ik ga dat niet missen post-corona. Idem dito voor de mondmaskers. Naar het schijnt was het dankzij corona lekker rustig in Pairi Daiza maar ik ruil graag mijn mondmasker in voor meer volk (wanneer het weer veilig kan uiteraard). Uiteindelijk is slechts 1 ding niet gelukt, al de tickets voor het natuurhistorisch museum in Doornik waren weg. En ons alternatief – Doornik city- was doods op een doordeweekse donderdag.

Hoe was jouw paasvakantie? Nu nood aan een paaspauze? Of viel het mee? 🙂

6 suggeties bij “Paasvakantie 2021: we made it

  1. Ik vind vakantie met Tuur sowieso wel wat vermoeiend, maar we hebben er ook enorm van genoten. En ik volg je helemaal: constant moeten inschatten of het al dan niet gaat regenen en je dat bezoek nu wel of niet zou reserveren is iets wat ik absoluut niet ga missen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.