Eerste keer kermis

Standaard

De eerste keer kermis was gelukkig een groter succes dan de eerste keer Jules op bezoek. Felix vond de draaimolen (met allemaal voertuigen) en de ‘autotrein’ – of hoe noem je zo’n ding met allemaal autootjes achter elkaar die een toertje doen?- super leuk. Zo leuk dat hij écht geen tijd had om smoutebollen te eten en dat hij écht niet naar huis wou gaan.

Ik vond het dan weer super leuk dat er ook klasvriendjes op de kermis waren en dat ik Felix in interactie met die kindjes kon zien. Samen aan het stuur van de bus, de hele tijd babbelen over ???, zwaaien naar ons of ons keihard negeren omdat ze met zichzelf bezig zijn.

Mijn zoon heeft vriendjes, oef 🙂

Het ‘flosj-gebeuren’ ging wel even fout. Hij had verkeerd begrepen dat hij de flosj moest aanraken en dacht dus dat hij nog een ritje mee mocht omdat dat gelukt was. En de kaartjes waren op natuurlijk … Grote teleurstelling. Gelukkig had zowel de tante als de mijnheer van de molen medelijden. Een extra ticket leverde Felix dus ineens twee ritjes op.

3 suggeties bij “Eerste keer kermis

  1. ‘k denk dat de aller allereerste keer kermis bij ons niet een succes was (als we niet op de draaimolen naast ons kind bleven staan). Maar intussen vermijd ik ze wat eerder om het drama van naar huis te moeten te vermijden :p. Vorige september in Leuven “was de kermis voor covid altijd vol gereserveerd”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.