Niet jarig, nog lang niet

Standaard

Felix is niet jarig, zelfs niet bijna. Maar augustuskindjes worden in de klas al in juni gevierd. Felix vertrok dus vanmorgen met een grote doos naar school. Exact twee maanden voor zijn verjaardag. Je ziet, dat duurt nog heeeeel laaaaang.

We kozen er ook dit jaar voor om een cadeau voor de klas te kopen i.p.v. een prulletje voor elk kind. En we vroegen ook dit jaar tips aan de juf.

Het werd een ‘gevarieerd assortiment’. Lees: ik shopte tweedehands en nam mee wat ik vond. Playmobil 123, doorzichtige blokken voor op de lichttafel en een paar ‘diverse’ prentenboeken (niet tweedehands, zo’n toppertjes heb ik nog nooit tweedehands gevonden).

Felix mag vandaag op de bijtjesstoel zitten (ze zitten in de bijtjesklas), en het helpertje van de dag zijn. Hoera!

Nog twee maanden en hij is écht vier. Ideaal moment om eens te beginnen nadenken over hoe we dat gaat 4en als we op zijn verjaardag zelf in Denemarken zitten. Dat blijft in coronatijden twijfelachtig. Maar waar we niet over twijfelen is dat we dan op voorhand een feestje geven én dat er taart zal zijn.

5 suggeties bij “Niet jarig, nog lang niet

  1. Felix ziet er ook wel moe uit van de zware nachten. Hopelijk kan hij nog wel genieten van een dag in het zonnetje gezet worden. Maar wat een rariteit dat de jarige cadeautjes uitdeelt.

  2. Wij kiezen er voor Klara voor om het in september te vieren in het nieuwe klasje. Ik heb schrik dat ze anders veeeel te ongeduldig wordt voor haar echte verjaardag en feestje en cadeaus 😬. Kan Felix daar goed mee om dat het nu eigenlijk nog 2 maanden wachten is?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.