10 dingen die niemand vraagt

Standaard

Ik spotte dit lijstje met dingen die niemand vraagt bij Irene en Anne. Omdat ik een zwak heb voor lijstjes, en omdat er deze week bijzonder weinig gebeurde behalve uitzieken een ideale afwisseling op de blog.

1. Neem je mini flesjes shampoo enzo mee uit hotels? Ja! De flesjes die ik open, neem ik ook mee. Anders gaan die toch de vuilnisbak in? Ik vind die kleine flesjes handig om mee te nemen naar het zwembad. Wel erg lang geleden dat ik nog ging zwemmen, of dat ik op hotel ging. En de laatste keren dat ik op hotel ging, herinner ik mij dat er een grote shampoodispenser in de douche hing. Eigenlijk veel beter dan die al die kleine plastic flesjes.

2. Heb je bij de jeugdbeweging gezeten toen je klein was? Ja! Ik zat bij de gidsen, de meisjesscouts van mijn 6 jaar tot ik een jaar of twaalf was. Leuke herinneringen aan het knutselen, de bosspelen, de zomerkampen … Maar toen ik naar het middelbaar ging, vielen de leuke activiteiten weg en werd het een roddelclubje. Daar vond ik niks meer aan. Ook omdat mijn repetitie op dezelfde dag viel als de vergaderingen van de gidsen ben ik eruit gestapt.

3. Gebruik je to-dolijstjes? Ik ben de queen van de to-dolijstjes! Wanneer ik een taakje afwerk dat niet op mijn lijst staat, zet ik het er zelfs speciaal op zodat ik het kan afvinken. “To Do” is sowieso een van mijn favoriete apps. Tot groot verdriet van de wederhelft. Taakjes (die ik ook aan hem kan toewijzen), boodschappen, plekjes die we zeker moeten bezoeken, ons weekmenu, gekke uitspraken van Felix, blogideeën … Ik houd er echt vanalles in bij.

4. Heb je ooit in de bosjes geplast? Wie niet? Als het niet moet, moet het niet. Maar als ik moet … tja … Zeker tijdens de coronahorecasluitingen ben ik in meer dan één bosje gedoken.

5. Hoe groot is je bed? Heerlijk groot! 180X200 cm. Tenzij Felix een slechte nacht heeft, dan mag ik blij zijn met een hoekje waar ik net oppas, als hij mij er al niet uitduwt.

6. Ben je lui? Soms wel, soms niet. Ik kan niet stilzitten en altijd bezig met 101 dingen. Maar ik heb (vooral professioneel) ook weleens last van uitstelgedrag. Ik heb een duidelijke deadline nodig anders schuif ik al wel eens iets op de lange baan.

7. Kauw je op potloden en pennen? Jakkes, neen!

8. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken? Ik ken de theorie maar heb geen auto …

9. Kijk je nog weleens naar tekenfilms? Ik durf al eens op verzoek van Felix een aflevering van Paw Patrol mee te kijken en wanneer Marloes komt logeren hoort een film tot het avondritueel. Zo keken we samen naar Coco en Ballerina. Zo schoon, echt waar!

10. Tel je de treden als je de trap oploopt? Ik wou neen zeggen maar ik ben wel heel erg zeker dat de keldertrap in mijn ouderlijk huis 13 treden telt …

Mij altijd al eens een totaal random vraag willen stellen. Dat kan altijd, maar vandaag kan het zeker!

10 suggeties bij “10 dingen die niemand vraagt

  1. Irene

    Dispensers zijn eigenlijk beter inderdaad! Al is het toch wel fijn om thuis ook nog een beetje vakantie te ruiken als je zo’n zeepje mee kan nemen eh 🙂

    • Oeioei, hoeveel … Ik ken mijn klassiekers denk ik. Maar ze moeten zich wel niet te hoog in een boom zetten :p Vogelgeluiden niet zo veel volgens mij. De échte klassiekers :p Koekoek, duif … :p

  2. Als wij op dagtocht gaan wandelen in de Ardennen of in de bergen dan moet ik onderweg ook altijd wel eens plassen en tja als er dan niks in de buurt is van wc dan is het ook achter een struik of een rots hoor 😀 Ik heb ook al gemerkt dat ze tegenwoordig vaker van die grote dispensers hangen in hotelbadkamers. Veel gemakkelijker ook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.