Het grote bol.comboek

Standaard

Sinterklaas is volgens mij zijn valiezen al aan het inpakken. En hij wil nu weten wat de kinderen graag in hun schoentje vinden want dat moet nog met de stoomboot mee. Insert het grote bol.comboek in onze brievenbus.

Voor één keer komt de reclame als geroepen want ik heb weinig Felixintspiratie. En als je het aan hem vraagt zegt hij Lego of Paw Patrol. Want dat kent hij natuurlijk … Hij bladert enthousiast door het boek maar ik kan niet zeggen dat er veel dingen zijn waar hij langer blijft bij stilstaan. Hij vindt alles leuk. Tenzij de popjes en prinsessenkastelen -die zijn voor Elise-. Genderneutraal my ass. Ook knutselgerief slaat hij snel over.

De ‘kleuren op nummer-tekening’ van Paw Patrol heeft hij anders zeer zorgvuldig ingekleurd. Als ik die tekening instuur kunnen we tickets winnen voor een Paw Patrol-theatervoorstelling. Dat we ook niet kunnen winnen is voor Felix geen optie. Tickets zijn dus een goed cadeauidee :p

Ik merk dat ik tegen dezelfde “problemen” aanloop als vorig jaar. Felix ziet een flitsende hotwheelsstuntbaan en zijn oogjes blinken. Maar ik merk ook dat hij in zijn spel om de 5 minuten een nieuwe ‘straat’ wil en dat er met zo’n stuntbaan met 1 looping amper gespeeld zou worden. Ik wil eigenlijk een vintage matchboxbaan. Zoals bij oma … Iemand?

Vechtende robots, lawaaierige dino’s … Neen meneertje Bol. Daar wordt deze hulppiet ook al niet vrolijk van.

Misschien heb ik boekjes van andere winkels nodig … Heeft de Kringwinkel ook een catalogus?

Tips welkom!

6 suggeties bij “Het grote bol.comboek

  1. Hier zat dat boek samen met dan Dreamland ook in de bus. Tuur vindt daar altijd veel te veel dingen in die hij wil. Dus wij wisselen dat wat af met uitstapjes (want hij verjaart in november en anders is dat veel te veel speelgoed op korte tijd). Of we leggen samen met grootouders voor een groter cadeau zoals bv nieuwe fiets. Of step. Dus misschien is dat wel iets? Ook de basketbal op kindermaat deed en doet het hier heel goed.

  2. Joke

    Bij ons zagen ze dat het speelgoed van de kringloopwinkel kwam: “hé, de Sint gaat ook naar de kringloopwinkel!” Maar dat vonden ze geen enkel probleem. Doe dus gerust!

    • Hier ook vaak tweedehands en geen klachten hoor. Maar ik zou graag inspiratie hebben zodat ik weet in welke richting ik moet zoeken. Er staan hier al een paar kringwinkelvondsten klaar. Letter- en cijfermagneten, dat gaat een hit zijn volgens mij want hij wil alles lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.