Zonnig herfstweekend

Standaard

Wat een heerlijk weekend weeral! Spelletjes gespeeld en bijgepraat met vrienden die we te weinig zien, gewandeld, kastanjes geraapt voor de eekhoorns en veel te veel pannenkoeken gegeten met nichtje Elise.

Wist je dat een eekhoorn 125 kg nootjes bij elkaar zoekt voor de winter. 125 KILO! Volgens een van de infoborden in het Mechelse Tivolipark.

Wat ik nu wel weet, is dat ik gezelschapsspelletjes spelen zo leuk vind en dat we dat te weinig doen. Moest de S-I-N-T voor mij komen, hij mag Dobble en Het Betoverde Doolhof brengen. En anders brengt hij dat binnen een paar jaar wel voor Felix 🙂

Nog een weetje: bij ’t ASS kan je echt lekker eten! Niet enkel pannenkoeken, ook de pasta en de burgers waren smullen met een hoofdletter S. t’ASS is een jobervaringscentrum voor jongeren met een autismespectrumstoornis maar dat betekent niet dat ze weinig ervaring hebben met lekker eten op tafel te toveren.

Jij mooie herfstkleuren gespot? Er waren precies nog veel blaadjes groen. En de pompoendeco was vorig jaar ook mooier. Maar dat zijn maar details.
Hoe was jouw weekend?

3 suggeties bij “Zonnig herfstweekend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.