Ontmoeting met de Sint

Standaard

Als ik moet kiezen tussen Sinterklaas en Kerst kies ik zonder aarzelen 1000x de Sint. De voorpret, de lijstjes, de chocolade en speculaas.

Felix is er precies niet zo heel erg mee bezig. Hij knipte enthousiast het bol.comboek aan flarden maar daarna werd het stil. Ik gebruik de Sint ook bewust niet als drukkingsmiddel om braaf te zijn en er wordt hier niet op voorhand al een schoen gezet om in de sfeer te komen.

Doordat onze planning dit weekend werd omgegooid hadden we ineens de zondag vrij. De eerste vraag van de dag was uiteraard “Waar gaan we naartoe?” dus ik polste of Felix zin had om naar de kinderboerderij te gaan. De Sint kwam ook en je kan daar lekker eten. Twee keer leuk want ik had zaterdag geen zin gehad om boodschappen te doen.

“Ja! M. En S. hebben de Sint in het echt gezien. En ik nog nooit!”

Wel dus, maar hij is dat vergeten. En ook deze ontmoeting was niet per se onvergetelijk. Wel grappig dat Felix zelf goed genoeg wist dat hij tijdens het moment suprème niks zou durven zeggen dus hij gaf op voorhand zijn instructies door.

Hij was wel heel blij met zijn sportwagen achteraf. Direct een hele uitleg over motoren en lichtjes. 🙂

De Sint bij jou thuis al eens gepasseerd om de wishlist op te halen?

2 suggeties bij “Ontmoeting met de Sint

  1. ja bij ons wordt wel een schoen gezet heel vroeg al met de wishlist in ruil voor wat snoepjes….heel handig voor de logistieke organisatie van de sint om alle wensen op tijd door te krijgen. Dit jaar werd alles voorbereid tijdens de liveshow van de intocht op tv. “want dan was hij België eh”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.