Rocky Horror Show

Standaard

Ik zag al ‘een aantal’ voorstellingen bij 30CC maar de over the top rockcultmusical “The Rocky Horror Show” was denkik toch het zotste dat ik al zag. Met het zotste, meest uitzinnige en verkleedde publiek ook. Ik had geen idee dat de Rocky Horror Show zoveel die-hardfans had.

We hadden als communicatieteam op voorhand een mail uitgestuurd met een filmpje over hoe het publiek kon deelnemen aan de voorstelling en ik had mij op voorhand afgevraagd hoeveel mensen effectief kranten, speelkaarten en rubberen handschoenen zouden meenemen voor een avond theater. Ik weet dus nu dat dat er heel veel zijn.

Gelukkig was het ook zonder krant boven mijn hoofd leuk 🙂

Ik vond het soms wel moeilijk om alles te begrijpen. Door de switch tussen Nederlands (Hollands) en Engels en ook in het verhaal zaten een paar losse eindjes. Denk ik … Maar er was live muziek, een zotte performance. Er waren glitterpakjes etc. dus mij hoor je niet klagen.

Ik zou de musical misschien niet zelf uit onze brochure gekozen hebben maar een avondje mee op stap is altijd meegenomen.

Jij into musical?

3 suggeties bij “Rocky Horror Show

  1. Ik heb wel al een paar musicals gezien, maar het kan me ook soms vervelen. Ik ben dus niet uitgesproken voor of tegen. Maar de Rocky Horror Show, dat zegt me echt niet veel, denk niet dat dat mijn type musical is, haha 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.