Technopolis -zonder volk-

Standaard

Het is nu al minstens de 4de keer dat we met Felix naar Technopolis gaan. Dat is nu eens mijn soort van binnenspeeltuin 🙂 Technologie, wetenschap en al doende leren.

Vorige keer we het binnengedeelte bezochten was het nog met mondmaskers én was er veel meer volk. Dit (een veel leger Technopolis) was een welkome verrassing. Vorige keer spendeerden we nogal wat tijd in het speelgedeelte voor de kleintjes maar dit keer focusten we meer op het gedeelte beneden. De vrienden waarmee we daar afspraken zijn ook volwassen mensen die net iets minder hebben aan vlindertjes inkleuren en laten vliegen. Duidelijk Felix’ favoriete onderdeel.

Of misschien was zijn favoriet toch de gigantische knikkerbaan? Als we hem daar niet weggesleurd hadden, hij stond er nog. Geen idee of ze nieuw is, maar we merkten voor het eerst de immersieve zee-ruimte op en bouwden al op en neer springend een windmolenpark. Er zijn zoveel verschillende opstellingen in Technopolis dat je elke keer weer iets nieuws ontdekt denk ik?

Ik heb weer meer bijgeleerd dan in de chemieles in de middelbare school.

Een suggestie over “Technopolis -zonder volk-

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.