Plopsa Station

Standaard

Niet zo heel erg lang geleden was Plopsa Station Comics Station, een stripheldenpretpark in Antwerpen-Centraal. Ondertussen is Comics Station opgekocht door Plopsa en leven de striphelden er broederlijk samen met K3, Bumba en co. Het indoor pretpark is niet zo heel erg groot, een kleine 20 attracties. Op een mocht Felix nog niet op wegens te klein en nog een attractie vond hij te spannend.

Al de andere attracties deden we tot wel 3 keer na elkaar en we moesten nergens langer wachten dan een paar minuten. Geen volk! Een pretpart in een treinstation op een dag dat de treinen staken en toevallig ook nog midden in de week, het was een van mijn betere ideeën dit afgelopen jaar. De attracties waren wel per twee om beurten open. Twee attracties = 1 operator. Dus soms hadden we alsnog pech dat we niet konden gaan schieten bij Lucky Luke. (Ik stond wel 3x in de Top 10 van de dag en werd aangesproken als ‘de mama met de rode trui die zo goed kan schieten. Er was zo weinig volk dat mensen mij begonnen te herkennen :p)

Felix zijn favoriete attractie was een ‘cake walk’; een tour door het dorpje van Urbanus. Dat Felix die personages helemaal niet kent, stoorde duidelijk niet. Hij had ‘het klimparcours’ zoals hij het zelf noemde zeker nog tien keer kunnen doen maar de cake walk is een van de attracties die Felix niet alleen mocht doen en na een keer of vijf – zes vond ik het wel mooi geweest.

Het uitje is trouwens perfect te combineren met de zoo van Antwerpen. Plopsa Station gaat pas om 10.30 uur open (toch vandaag) dus profiteerden we van ons zoo-abonnement om nog even een paar dieren hallo te zeggen.

Als je al wakker bent van 6.30 uur is 10.30 uur echt een belachelijk laat startuur Gertje :p

Ben jij al in Plopsa Station geweest?

2 suggeties bij “Plopsa Station

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.