Spelletjesweekend

Standaard

Een uitgeregend weekend, ideaal moment voor Felix om nog een laatste keer zijn nieuwjaarsbrief voor te lezen en bij benadering 5841 spelletjes te spelen.

We speelden vooral Pirates Stratego (een kringwinkelvondst), kasteelridders (een tweedehandsje van Twinkelfeetjes dat Felix onder de kerstboom vond) en Wie is het? (een nieuwjaarsbriefcadeau waar hij ineens ook mee leert lezen).
Om ons even rust te gunnen tussendoor zijn er autootjes en loopings.

De stapel gezelschapsspelletjes wordt stilaan gigantisch maar ik vind het moeilijk om daarin te selecteren. Al die spelletjes komen nog regelmatig uit de kast (al staan ze niet allemaal in de kast, maar ernaast wegens plaatsgebrek), we spelen zelf graag spelletjes en afwisseling is wel eens tof. Ik vind regelmatig gezelschapsspelletjes in de Kringwinkel of tweedehands en kan daar erg moeilijk aan weerstaan. Uren plezier voor 3 euro kan ik toch niet in de Kringwinkel achterlaten :p

Beetje hetzelfde probleem zoals ik met prentenboeken heb 🙂 Misschien moet ik als kerstcadeau volgend jaar een wandkast vragen …

Kwam jij (wel) buiten dit weekend?

Ik ging zondag in mijn eentje op stap voor de jaarlijkse concertavonden eind deze maand. Een hele dag repeteren dus veel buitenlucht zag ik niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.