Zotte toch haalbare dromen

Standaard

Er zijn dingen waar je over droomt die nooit werkelijkheid kunnen worden. Een theekransje met queen Elisabeth bijvoorbeeld zit er niet meer in. (Niet dat ik dat graag gedaan had …)

Maar het leek mij leuk om eens na te denken over zotte dromen die misschien zo zot nog niet zijn. Die heel misschien toch ooit wel kunnen …

 • Als kind leek het mij supercool om een stem in te spreken bij een animatiefilm. Dat is nog steeds cool maar als ik nu kon kiezen, wil ik een stemmetje in een van de luisterverhalen van het Geluidshuis.
 • Ik wil Felix ooit eens meenemen naar Nieuw-Zeeland, het land waar ik drie maanden stage deed. Zet stage gerust tussen aanhalingstekens want hard werken deed ik daar niet.
 • Een pleegkind opvangen.
 • Een kinderboek schrijven …
 • Gewoon tevreden zijn met hoe ik eruit zie. Ipv tien jaar later wanneer ik een oude foto zie.
 • Een zomervakantie boeken.

Volgens mij is dat kinderboek nog het meest haalbare op korte termijn 😀

Vul je de lijst aan? Dat van die zomervakantie is misschien een grapje (moet haalbaar zijn tegen mei ofzo) maar denk er eens serieus over na.

8 suggeties bij “Zotte toch haalbare dromen

 1. Ik wil ook supergraag de stem van een cartoon zijn!! En een boek schrijven. En een podcast starten. Met de kinderen naar Cambodja. Een Ted talk geven. In een helikopter vliegen. Oh nog zoveel!!!

 2. Die zomervakantie boeken, het is hier ook een ding aan het worden… Tevreden zijn met hoe ik eruit zie, dat begint stilaan te komen. Wat je schrijft over oude foto’s is wel heel herkenbaar. Waarom dacht ik 10 jaar geleden ins hemelsnaam dat ik te dik was?!

 3. – Een ontspannen bad nemen, een gans uur lang, zonder te denken dat iemand mij nodig heeft of de to do lijst niet kan wachten. (God wat klink ik als een moeder… 🤣)
  – Op restaurant gaan met D. van het iets chiquere soort, niet type brasserie. (Maar ik ben bang dat ze naar niet zo happig zijn op baby’s…)
  – mijn dochter kunnen (langer) dragen zonder pijn 😭
  – creatieve dingen doen (naaien, aquarel…)

  De meesten zijn een kwestie van tijd, maar dragen en pijn, dat is wel een probleem :-s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.