Vier willekeurige weekbeelden – #VWW 100

Standaard

Ik vergat deze rubriek helemaal! En dat nog wel net op het moment dat ik er mijn 100ste bericht in zou posten! Een paar leuke, doodnormale of interessante foto’s van de afgelopen weken. Te onbeduidend voor een apart blogbericht maar leuk om te delen.

Felix zijn legogoesting is precies wat gaan liggen. Maar om met zijn snoet in het legomagazine te komen, doet hij al eens zijn best. Een Lego Ninjagostad met veel slechteriken.

Waar Lego even naar de achtergrond is, namen stripboeken de plekjes van de plastic blokjes in. Felix kan zo gemakkelijk een paar uur met een stapel strips in de zetel zitten. Dat gaat wat worden wanneer hij ook kan lezen 🙂 Merk je ook de poes op? Wanneer Felix stil zit durft ze al eens in de buurt komen.

Felix “doet alsof hij mij helpt”. Op die manier kan hij veilig checken of hij iets alleen kan. Na drie overtochten mocht ik aan de kant gaan zitten 🙂

Dit is het zicht vanop de voorlaatste rij in de Leuvense 30CC/Schouwburg. Ik raad die zitjes niet per se aan maar voor John Scofield zijn al de 600+ stoelen uitverkocht. Wat wel een aanrader is, is Tillies Toer. Een audiotour door de Schouwburg die je dus ook naar die laatste rijen stoelen leidt. En naar de parterre, de kelder, het podium. Erg leuke familieactiviteit voor kinderen vanaf 8 jaar, maar zeker ook leuk voor de ouders.

Stoel I 18 wordt fantastisch vertolkt door Tania Van der Sanden :). Iets voor de fans van het Geluidshuis!

3 suggeties bij “Vier willekeurige weekbeelden – #VWW 100

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.