Ravotten op de boerderij

Standaard

Speelboerderij Ravot in Glabbeek is niet zo vaak te bezoeken als ‘gewoon publiek’. Ze focussen zich vooral op schooluitstappen, verjaardagsfeestjes en andere groepsbezoeken. Maar af en toe organiseren ze een Open Speeldag, zoals vorige zaterdag.

Houd hun social media in de gaten en zet de data in je agenda. Ravot staat al op de wishlist sinds wij onderweg naar een babyborrel daar rechtsomkeer moesten maken met onze zieke peuter en het is nu eindelijk gelukt om er eens naartoe te gaan.

Zaterdag was een nogal grijze dag, maar het bleef wel droog. We speelden dus afwisselend buiten en binnen (om weer wat op te warmen). Ideaal moment dus eigenlijk want met mooi weer zit je leuk buiten op het terras maar mis je tientallen speelmogelijkheden in de schuur.

Kabelbaan, voetjevandevloerparcours, traptractors, een tarwebak, verstoppertje in het stro, een blote voetenpad, zandbak met graafmachines, springkasteel … Wij hadden een heel fijne middag!

We kunnen nu al wat kinderboerderijen vergelijken en dit was wel een toppertje voor speelvogels.
Enig minpuntje: beperkt qua horeca, zeker voor vegetariërs. Maar wanneer je niet vaak opent voor publiek is dat ook wel logisch.

Een suggestie over “Ravotten op de boerderij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.