Drop & Shop

Standaard

Een plek in de stad waar je je kinderen een paar uur kan droppen zodat je rustig kan shoppen of naar de kapper kan. Klinkt je dat als muziek in de oren? Het bestaat in Leuven! En je mag er je kinderen niet gewoon droppen, ze worden ook geëntertaind met knutselgerief of in de tuin.

Het concept bestaat al een tijdje maar Villa Popcorn had dit weekend een feestweekend en je kon eens binnen piepen of het concept uitproberen.

Ik was niet meteen van plan om Felix te dumpen maar eens gaan kijken kan geen kwaad he 🙂

Het ventje verbaasde mij door meteen met de begeleiding te willen praten en mee in de dozen knutselmateriaal te duiken. En hij verbaasde mij nog meer door effectief zijn plan ‘een nijlpaard knutselen’ uit te voeren. Mijn antiknutselkind. Met hulp van mij, maar ik mocht ook eens 5 minuten boven in de winkel gaan neuzen. En hij verklaarde nog te willen terugkomen en misschien zelfs wel zonder mij.

Dat hij groot wordt!

Lijkt het jou iets, zo’n drop- en shopplek? Ik zou het niet zo heel stiekem wel eens willen proberen zodat ik eerst een paar uur met mijn metekindje kan shoppen en dan nadien samen een pannenkoek gaan eten. (Al vroeg Felix al waarom hij niet mee mocht shoppen …)

Een suggestie over “Drop & Shop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.