(Unpopular?) opinions about food (en eten)

Standaard
  • Popcorn is echt vreemd. Je weet op voorhand niet of het zoet of zout is.
  • Boterhammen eten bij pannenkoeken is raar. (De wederhelft doet dat)
  • Pannenkoeken eten als avondeten kan perfect. Dat kan als vieruurtje maar veel pannenkoeken dat is echt een maaltijd.
  • Bij spinazie eet je patatjes, geen puree. Als je die 2 wil combineren, dan maak je spinaziepuree.
  • Fruit hoort niet warm gegeten te worden. Warme krieken, de horror. Ananas op pizza of croque, ieuw. Een peertje bij de kroketten, neen dank u. Ik maak een uitzonderlijk voor appelmoes maar niet met volle goesting.
  • Fruit mengen maakt het niet lekkerder. Ik gruwel van fruitsalades. Ik weet graag wat ik eet :p En ‘veilig’ fruit mengen met bijvoorbeeld appelsien maakt het oneetbaar.
  • Ok, ik eet gewoon niet graag fruit tout court. Enkel een appel of een peer die (in mijn ogen) nét rijp genoeg is. Liever groenten voor mij.
  • Felix kiest altijd de gele en oranje lolly’s en snoepjes. Terwijl iedereen toch weet dat de roze/rode de beste zijn?
  • Slecht slapen of niet, ik ben nog steeds geen koffiedrinker. Wel lekker in tiramisu of om speculaas in te soppen. Maar o wee wanneer het speculaasje te lang in de koffie zit.
  • Mishmash op uw bord. Neejneejneej.
  • Een eitje met snot. Dat klinkt nu toch vies he? Is het ook!
  • Een peperbolletje (of het even welk ongedefinieerd harder stukje) tussen uw tanden. Of zo nog een zandkorrel tussen de spinazie.

Welke dingen die iedereen lekker schijnt te vinden, vind jij ongelooflijk vies?

6 suggeties bij “(Unpopular?) opinions about food (en eten)

  1. chocolade…dat is vies en het stinkt nog ook. En net zoals rokers stinken na hun rookpauze , zo stinken chocolade eters ook na hun snack. Bleh. Dus hou wat afstand van mij of ga eerst uw tanden poetsen.

      • inderdaad, het is zo vaak het default “bedankings” of welkoms cadeautje van mensen die je niet kennen. Afhankelijk of ik hen dan nog later beter ga leren kennen of niet ben ik eerlijk of zet ik het met een grote dank je wel smile in de frigo voor anderen.

        Als je in groep op restaurant een vaste menu gaat eten is ook 90% kans dat er chocolade op het dessert is enz.

        Tja, doorgaans kan ik altijd iemand anders blij maken met mijn porties dus da’s dan wel weer voordeel.

  2. Chocolademousse vind ik té chocolade. En Sint Jacobs vruchten, what’s the fuss about? Ik gruw van de textuur en de smaak is ook bijna niks. Idem bij kreeft, echt overroepen. En zo vismousse ofzo, eikes, geef me dan gewoon te vis maar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.