De uitstapjes waar Felix naar terug vraagt

Standaard

Ik ontdek graag nieuwe dingen. En België mag dan wel een klein landje zijn, op mijn TO DO-lijst staan ondertussen meer dan 200 te testen uitjes. (Okok, ook enkele in onze buurlanden). Ik weet dat er vraag is naar die lijst maar ik vond nog geen handige manier om mijn lijst te delen. De info zit nu in de app ‘To Do’.

Felix krijgt nog geen nieuwsbrief van UiT, programmabrochures van cultuurcentra en wordt niet geïnfluenced door anderen. Hij vraagt dus terug naar wat hij kent. Een goede graadmeter voor wat hij écht leuk vindt.

 • Lego Discovery
  Met stip op 1. Elke week vraagt hij wel eens om naar Brussel te gaan om met zijn favoriete blokken te bouwen. Eigenlijk vraagt hij naar Legohouse maar wil hij genoegen nemen met Discovery omdat Denemarken wat ver weg is voor pakweg een zaterdagnamiddag.
 • Plopsa Station
  We gingen op een pedagogische studiedag met ons tweetjes naar Plopsa Station. Op een dag dat er een treinstaking was dan nog wel. Dus ik vrees dat wij verwend werden met een extreem rustige Plopsa Station en dat een tweede bezoek met lange wachtrijen weleens zou kunnen tegenvallen. Hij wil vooral zijn papa tonen hoe goed hij kan schieten op de Daltons.
 • De pratende brievenbus van Sinterklaas maakte indruk maar Felix wil nu wel eens naar het huis van de Sint in Spanje i.p.v. met de trein naar Sint-Niklaas. Ik heb hem mogelijks wijsgemaakt dat dat misschien wel in Malaga staat toen we daar naartoe gingen.
 • Speaking of treinen; met de trein naar zee staat ook op zijn planning. Of eventueel naar Antwerpen. Zolang we maar een dubbeldektrein nemen. Liefst naar de Belgische kust, want in Nederland en Frankrijk waren er geen go-carts.
 • Zwemmen en Planckendael komen ook regelmatig terug.
 • De cinema is sinds het mummie-avontuur van zijn wishlist geschrapt.
 • Omhetevenwat … met X of Y
  Leuk om te zien dat onze vrienden ook Felix zijn vrienden worden. Hij vraagt regelmatig om nog eens op stap te gaan met onze metekindjes, te gaan bowlen met Sarah en Steven of gezelschapsspelletjes te gaan spelen bij Ruth en David.

Wat zijn daar de wederkerende toppers?

3 suggeties bij “De uitstapjes waar Felix naar terug vraagt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.