Project 2012

Pagina

De XII werken van Kris10

I: Een etentje organiseren (voor-, hoofd- en nagerecht). Zelfgeprepareerd, volledig vegetarisch (uiteraard) en ook nog lekker. ’t Is dat ik graag etentjes “frequenteer” maar dat ik mensen niet terug durf uitnodigen uit schrik dat ze dan met honger buitenkomen. Gelukt, 3 veganisten gevoed!

II: Een fotografisch alfabet samenstellen. Een spannende zoektocht naar “letters” in de omgeving, gevormd door takken, hekken, gebouwen enz. Alleen echte letters mogen niet meedoen! FotoABC

III: De wereld verbeteren volgens het pay it forward principe. Dit betekent dus dat ik een goede daad ga doen voor drie mensen en die drie mensen doen dat op hun beurt weer voor drie mensen. Op die manier creëer ik via een kettingreactie een betere wereld.     –> Niet alleen een betere wereld, ook meer lekker eten.

IV: Een publicatie maken met eigen Cambodja-foto’s om te verkopen voor het goede doel. –> www.soidngo.org Alhoewel ik mijn kaartjes niet verkocht heb, heb ik ze wel gebruikt om mensen warm te maken voor ons project. Dat is ook al geslaagd.

V: Ook dit jaar weer minstens één persoon overtuigen om deel te nemen aan donderdag veggiedag.  Dagen zonder vlees: de workshop

VI: Een uitje met de auto maken. Naar een andere provincie. Via de autostrade. Zonder te sterven van de stress !  Loonbeek – Neerpelt

VII: Soep prepareren met de groentjes uit mijn peter zijne hof, om mee te nemen naar ’t werk. Eerst nog wel investeren in een mixer.

VIII: Nog eens naar een verkleedfeestje gaan. Mijn outfit tot in de puntjes uitwerken en dan keihard gaan op de dansvloer.

X: Iets waarvan ik denk “Dat is nu toch echt niks voor mij” uitproberen en nog leuk vinden ook. Speeddating.

X: Leren parkeren zou een jaarproject op zich kunnen zijn. Daarom ga ik op zoek naar een geduldige persoon die mij de truken van de foor leert.

XI: Mijn onjaardag vieren. Aangezien ik mijn verjaardag dit jaar gemist heb. Eindelijk een feestje in de zomer! Taart en een uitstapje naar Planckendael

XII: Verliefd worden. Bij voorkeur niet op een handtas of een paar schoenen. Als ik nu een gebroken hart heb, dan moet ik verliefd geweest zijn zeker?

12 suggeties bij “Project 2012

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.