Feestweekend

Standaard

Een grensverleggend feestweekend, dat was het.
Voor Felix startte het weekend op een verjaardagsfeestje in de klimzaal. Hij kende enkel de jarige, en is meestal niet zo gigantisch enthousiast om nieuwe dingen uit te proberen. Maar met de nodige supporters aan de zijlijn deed hij het toch. En begon hij het zelfs zo leuk te vinden dat hij nog een keer wil gaan. Het zag er alvast fun uit in de funhal van de Stordeur.

We zagen Felix niet zelf in actie maar kregen nadien wel een hele uitleg. (Wij deden een terrasje tijdens het feestje, ook niet slecht).

Na het feestje begon het gigantisch hard te regenen. Ideaal moment om nog wat te gaan werken aan Felix zijn ‘zwemskills’. Ik was aangenaam verbaasd door hoeveel vooruitgang hij geboekt heeft. Hij zwemt nog laaaang niet, maar hij heeft meer plezier in het water. We deden zelfs een limbo in het water en ik kon hem overtuigen om onder de ‘stok’ door te duiken toen die op het water lag.

Wel maar één keertje. Hij vond het niét leuk. (Maar hij deed het toch maar.)

Zondag was er een communiefeest met springkasteel en pizza. Topcombo! 🙂 Felix vond de mis niet zo spannend. En donderdag staat er weer een communie op de planning. Nota aan mezelf: dikker boek voorzien voor volgende mis want het boek dat hij meebracht was veel te snel uit en dan begint Felix moeilijke vragen te stellen :p. Al een geluk dat dat ventje geen communie doet. De pastoor zou er zijn handen vol aan hebben. ‘Hoe zit dat? Waarom zus? Waarom zo? Maar dat is toch niet echt …’

Hoe was jouw weekend?

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.