We laten de postbode in zijn geloof he?

Standaard

Ik vond een heel mooi versierde envelop in mijn brievenbus. Een envelop met een cadeautje erin. Dat had absoluut niks te maken met Valentijn, maar dat hoeft de postbode natuurlijk  niet te weten.

Inhoud van het pakketje: een broche. Gewonnen via een give-away van de Paspelpoezen. Dat is een groep creatieve madammen die hun hersenspinsels en naaisels delen op hun blog.

En ik kreeg er een supergrappig kaartje zomaar bovenop. Een kaartje van een dalmatiër die een beetje bang is van flamingo’s met dalmatiërvlekken. Staat wat gek zo naast de kerstbomen en sneeuwmannetjes dus misschien moet ik de nieuwjaarskaarten toch maar opruimen. Het is toch al even 2012. Weggooien kan ik al die kaartjes niet. Ik hou ze allemaal bij in een van mijn schoendozen. En ik heb gelukkig veel schoendozen want ik heb al veel kaartjes verzameld 🙂 Zo af en toe neem ik eens een doos op schoot en herlees ik mijn schatten, en ik word daar altijd blij van.

Wil je ook zo’n broche? Mensen die kunnen breien of haken stuur ik door naar de tutorial van Celestine. Andere mensen… moeten vooral niet op mij rekenen, twee linkerhanden. Sorry.

En ik zou zo graag nog eens iets willen weggeven… maar ik kan helemaal niks maken!

3 suggeties bij “We laten de postbode in zijn geloof he?

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.