Op dinojacht in Planckendael

Standaard

We gingen nog eens naar Planckendael. Want wat doet een mens op een pedagogische studiedag op een niet al te frisse, droge maar wel erg grijze herfstdag. Dino’s zoeken in de dierentuin is het juiste antwoord.

Ze zijn in Planckendael alles in gereedheid aan het brengen voor het Dinolights Lichtfestival dat start op 3 december. Geen idee of al de dino’s er al staan want ze staan zeker niet overal in het park, maar er werd vandaag flink getest. Er brandden dus al lichtjes en er zijn ook installaties die kunnen bewegen. Felix hoefde de bewegende T-Rex niet per se te knuffelen maar zo overdag was het hele gebeuren nog niet té spannend voor onze pantoffelheld.

Kleine tip: (naast de botjes of wandelschoenen die in de herfst/winter steeds een goed idee zijn in Planckendael) Studeer de namen van de meest populaire dino’s. Want er staan bordjes met wistjedatjes maar vaak staat de naam van de beestjes er niet op. En kleuters gaan er dus van uit dat je dat allemaal weet. Diezelfde kleuters gaan ook heel erg uit van hun eigen gelijk. “Deze dinosaurus is te klein om een vleeseter te zijn mama”. Kom niet af met scherpe tanden dus vleeseter, hij gelooft er niks van als je 2 meter verder niet kan zeggen hoe de dino in kwestie heet.

Een suggestie over “Op dinojacht in Planckendael

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.