Fast Forward 2023

Standaard

Buikgriepje? Iets verkeerd gegeten? Wie zal het zeggen … Feit is dat ik gisteren mijn lakens die toch al een uur of vier op bed gelegen hadden opnieuw stond te wassen. Felix ‘voelde zich niet zo goed’ …

’s Ochtends voelde hij zich gelukkig alweer veel beter maar ik heb mijn hoop nu toch echt gezet op lente en beter weer zodat we uit het collectieve sukkelstraatje dat wintergriepjes heet kunnen ontsnappen.

Fast Forward naar vanavond. Dan start er voor mij een (online) cursus fotografie. Erg benieuwd naar!

Fast Forward naar het weekend. Er staat niet zoveel op de planning (snertweer!) maar wat er op de planning staat, is wel leuk! (Repeteren en een spelletjesnamiddag. Voor zaterdag verzin ik nog wel wat afhankelijk van Felix zijn buikje.)

Fast Forward naar de paasvakantie. Nog 1 week werk/school en dan naar de Algarve. Het is daar nu 21°C. Ik ga nog sandalen moeten kopen voor Felix!

Fast Forward naar zonnige weekends met festivals, (familie)feesten en etentjes. Circustry-outs, paaseieren rapen, buitenspeeldag, een dansfeest met Bobby Ewing op een schappelijk uur :p, erfgoeddag … Genoeg te doen de komende maanden.

Fast Forward naar Felix zijn laatste kleutermaanden. Dat hij daar maar volop van profiteert. Gaat dat echt zo snel?

Fast Forward naar onze zomervakantie naar onze eerste verre reis met drie! De vlucht mag absoluut fast forward maar Bali wordt sowieso een onvergetelijk avontuur.

En dan Fast Forward naar de plaatsing van onze nieuwe badkamer. Dat gaat eerst niet leuk zijn maar nadien genieten met hoofdletter G.

En daarna ben ik blut. Fast Forward naar vakantiegeld en eindejaarspremies :p

Waar kijk jij naar uit?

10 suggeties bij “Fast Forward 2023

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.